lunes, 30 de septiembre de 2013

Netvibes.

Hem accedit a la pàgina de Netvibes i hem creat un nou compte. Crec que ès una molt bona forma de tenir ben organitzada la nostra feina i també fa més fàcil que tothom pugui accedir a la meva informació i a la meva feina. Dins de la meva pàgina de Netvibes he volgut incloïr la pestanya del meu compte de Gmail, del Facebook, del Youtube i altres pestanyes com el Wordpress i el temps dia a dia.
Us deixo un vídeo del Youtube sobre com importar un escriptori a Netvibes i un altre de la pàgina de Vimeo.



Nou compte de Scoop.it.

En la pasada classe vam aprendre una sèrie de coses noves per poder-les aplicar al nostre blog. Hem après a enllaçar una página al nostre blog, i a insertar gadgets per endreçar el nostre propi blog i alhora incloure nous elemnts que facilitin la recerca de les nostres activitats. Hem après a incloure un gadget anomenat (HTML/ JavaScript), també una recomanació d'adreçes que apareix amb el nom de (Páginas), també l'anomenat (Feed) que és per a qualsevol web amb canal RSS. El nostre canal RSS apareixerà a (Enlaces de suscripción) el que posa subscriu-te al meu blog. Finalment vam afegir marcadors per guardar les pàgines que ens agradin i una classificació per carpetes, i un enllaç tot ple d'informacions sobre Educació del diari el País.
I aquí us deixo el meu compte de Scoop.it.





miércoles, 25 de septiembre de 2013

Les webquests.

Hem après a penjar un vídeo al blog d'una pàgina web i també què és una webquest i per a què serveix.


Una webquest és una proposta didàctica que ens serveix de recerca i que utilitza recursos d'Internet. Serveix per poder desenvolupar les competències bàsiques, el treball de forma cooperativa i la responsabilitat de forma individual. És una pàgina que proposa a la gent una història per poder aconseguir informació en pàgines concretes d'Internet, agafant conclusions amb el treball cooperatiu.

Les webquests es basen en que els alumnes puguin construir el seu coneixement propi a partir dels coneixements que tenien abans. És una activitat de recerca guiada per la xarxa.



Edu3.cat

Segona sessió de GTIC.

La nostra segona sessió va tractar sobre el google drive,ens vam posar en grups i vam haver de fer una presentació. A continuació publicaré la nostra feina global, i aquesta experiència de treballar amb el google drive. Hem après a crear un document, una presentació i un formulari.


 

domingo, 22 de septiembre de 2013

Primera entrada.

Avui he començat el meu primer blog universitari a la classe de GTIC, em dic Carla Martos i tinc 18 anys. Tinc moltes ganes de començar aquest blog i poder explicar les coses que fem a classe, i també alguna vegada parlar sobre altres assignatures. 
En la primera sessió vam estar veient un vídeo sobre els blogs, vam aprendre que un blog és una pàgina web on podem publicar notícies i que tothom ho pot llegir. També vam aprendre que el blog s'organitza per entrades, que podem escriure comentaris, i que podem citar i linkar. Abans al segle XX només tenien blogs els professionals que eren periodistes que escrivien per als diaris i que ara al segle XXI pot escriure qualsevol un blog. Per finalitzar la meva primera entrada m'agradaria incloïr que tinc moltes ganes de continuar el meu blog ja que penso que és molt interessant explicar les nostres experiències en format digital.