martes, 5 de noviembre de 2013

Google sites.

Podem dir que Google Sites és una eina que reuneix moltes qualitats, i en podríem destacar les següents:
• La seva facilitat d'ús
• Construir un lloc web a la nostra mida
• Construir un lloc web en funció de les nostres necessitats i desitjos
• Crear llocs webs col·laboratius
• Mantenir informació permanent actualitzada al nostre espai web
• Compartir documents i arxius de tot tipus.
Les webs creades amb aquesta eina poden adaptar-se a moltes situacions i necessitats, un dels aspectes més interessants és que funciona com un Wiki. Podem afegir si volem un senzill sistema d'anuncis amb l'estructura de blog. En definitiva virtuts no li falten per consagrar-se com una bona alternativa de disseny web a tenir en compte.
Els principals pasos que cal seguir per crear un nou Google Sites són:
1- Accediu al Google amb la següent adreça: http://sites.google.com i apareixerà la finestra que veieu a continuació, on haureu de crear un nou compte si encara no disposeu d'ell.


2- Una vegada hem entrat al nostre compte apareixerà el botó "Crea un lloc nou", i haurem de clicar a sobre per poder crear la nova pàgina, on aniran sortint una sèrie de punts que haurem d'anar escollint en quant a la plantilla i la privacitat de la pàgina entre altres.




3- Aquest serà l'últim pas per a poder crear el nostre lloc, una vegada haguem clicat ja tindrem la nostra pàgina de Google Sites i ja podrem començar a compartir les nostres idees i pensaments amb els altres. 

Per finalitzar, deixaré una captura de pantalla del nostre google sites creat amb les meves companyes Paola i Mari Carmen, anomenat Metropolitan Style, un lloc de moda ple de novetats i d'activitats relacionades amb la moda.










No hay comentarios:

Publicar un comentario