jueves, 9 de enero de 2014

Treballem amb presentacions.

A la sessió d'avui hem parlat sobre tres pàgines web que he trobat molt interessants. La primera ha estat Glogster, també hem parlat sobre Padlet i finalment sobre Wordle.

Primer parlaré sobre Glogster. Es tracta d'un pòster digital interactiu, el qual serveix com a suport de produccions orals, escrites o audiovisuals dels alumnes. En aquesta pàgina es treballa mitjançant projectes, a partir d'una metodologia activa. Els pòsters que es facin, una vegada finalitzats es poden veure en línea i també incrustar en una pàgina com per exemple en la wiki o en el blog.
Al glogster els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre amb facilitat a insertar textos, enllaços, imatges o vídeos, tant des de l'ordinador com d'Internet.
Padlet serveix per poder crear murs i presentacions virtuals. 

Wordle es tracta d'una aplicació que serveix per generar "núvols de paraules" de qualsevol text que es proporcioni. Els núvols donen més importància a les paraules que apareixen més vegades a la font.
Núvol de paraules - serveix per a que a primer cop d'ull tu sapiguis de què anirà el tema, ens mostra la freqüència de les paraules, com més gran és la freqüència, més gran és la paraula. - Wordle.
Per posar la imatge del Wordle haurem de fer simplement una captura de pantalla.

Un mapa conceptual està ple de normes. Els conceptes mai es poden repetir, sempre hi han d'haver connectors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario