lunes, 7 de octubre de 2013

Editor de vídeos del Youtube.

L'altre dia vam aprendre a editar vídeos i també a incloure efectes, textos i arxius musicals. El seu funcionament és ben fàcil, i ara us explicaré més o menys el procés de muntatge. Primer haurem d'entrar al nostre compte de Youtube i a la dreta d'on surt la pestanya de buscar els vídeos que vulguem veure, apareix una pestanya que diu Upload i una petita fletxa que apareix al seu costat, o bé entrant directament a la pàgina web www.youtube.com/testtube i clicant a l'editor de vídeos.



Una vegada hem entrat a l'editor de vídeos, veurem que aquest consta de tres parts:
- Pestanyes de vídeo i audio: A la pestanya "Mis vídeos" podrem buscar i veure vídeos que haguem fet anteriorment i que hagin estat editats i pujats per nosaltres mateixos.
També podem trobar la pestanya "Audio" on apareixen moltes cançons de compositors molt diversos. Per poder trobar més fàcilment una cançó pots utilitzar els filtres "Género" i "Artista". 
- Storyboard: És una espècie de línia del temps on hauràs de posar els vídeos i l'audi que vulguis utilitzar per crear el teu vídeo.
- Finestra de visualització: És on pots veure en tot moment el resultat del muntatge del teu nou vídeo clicant a la pestanya "Play". També té una part en blanc on podràs posar un títol al teu nou projecte. 



Per tal de poder tallar el teu vídeo si ho desitges primer hauràs de seleccionar de la pestanya "Mis vídeos" aquell que vulguis retallar. A continuació hauràs d'anyadir-lo al "Storyboard", arrastrant aquest directament al Storyboard o fent clic a la pestanya "+" que està situada a la cantonada superior dreta de cada vídeo. Quan el teu vídeo estigui dins del "Storyboard" hauràs de posar el cursor sobre ell, veuràs unes tisores i hauràs de fer clic sobre elles, on apareixerà la finestra "Edit Clip". Amb els cursos podràs seleccionar la quantitat de vídeo que vulguis retallar, i quan acabis hauràs de fer clic en la pestanya "Save", finalitzant com vulguis el teu vídeo.






En el nostre procés d'aprenentatge vam gravar uns vídeos i els vam ajuntar tots en l'editor del Youtube, a l'hora de crear el vídeo final vam tenir una sèrie de problemes amb la música i al final no s'escoltava, per això vam decidir ficar només un arxiu musical.
Finalment hem pogut acabar el vídeo i a continuació us deixo el vídeo realitzat amb la meva companya Mari Carmen Muñoz.



                


Com enganxar un vídeo en una entrada del blog.

Pas 1 : Dins de la pàgina on està el vídeo, has de buscar l'opció d'Insereix, i allà sortirà el codi embed que hauràs de copiar.
Pas 2: Vas a l'entrada que estàs escrivint, i en comptes de l'opció Redacta, agafes la que posa codi HTML .
Pas 3: Un cop estàs en HTML, el que has de fer és col·locar el cursor on vulguis que aparegui el vídeo i enganxar el codi embed abans copiat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario