lunes, 28 de octubre de 2013

PREZI.

Segons la informació que he trobat a Internet, Prezi és un programa de prestacions que ens permet explorar i compartir idees sobre un llenç totalment en blanc. Es distingeix d'altres programes pel fet de que té una interfície d'usuari amb zoom que permet apropar o allunyar les imatges i text com cadascú vulgui. Prezi s'utilitza com a plataforma de pont entre la informació lineal i la no lineal, i com una einda de presentació d'intercanvi d'idees, ja sigui de forma lliure o be estructurada. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans de presentació es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en frames. Un frame és un marc, i els utilitzarem per crear la nostra diapositiva.  




Per seleccionar una foto o algun frame que haguem escrit amb un text, utilitzarem un petit requadre que té dibuixat un llapis, i quan tinguem escollit el que voldrem incloïr haurem de buscar una petita rodona que té dibuixada un "+" i haurem de veure que surti un número que mostrarà l'ordre de les imatges que sortiran. 



Tens un espai en blanc i tu hi pots posar tot el que vulguis. Per utilitzar-ho s'ha de moure la rodeta del ratolí de l'ordinador. 

També es pot tenir una música de fons. Si insereixes una imatge girada, el programa la canvia sol.
Es guarda sol, encara que igualment el pots guardar tu el teu document.  



Vídeo, tutorial de com utilitzar Prezi.  

Finalment us deixo una captura de pantalla del meu Prezi, i posaré també al meu blog el meu Prezi sobre els animals.





No hay comentarios:

Publicar un comentario